המניפסטור

 מהווה כ9% מהאוכלוסייה. גם הוא משתייך ל”לא סקרליים”, ואין לו כוח קונסיסטנטי ל”דרישות החיים הגנרטוריים”. אבל הוא טיפוס אנרגטי המעוצב לעשות, הוא יכול לעשות ביעילות ובמהירות, אבל לטווחי זמן קצרים – ספרינטים ולא מרתון. מניפסטור הוא הטיפוס המעוצב להיות הכוח היוזם והמניע בעולם, וזוהי מתנתו. 

 

השדה האנרגטי המניפסטורי הוא יאנגי (המהות הזכרית), הוא דחוס, סגור והודף. הוא מעוצב להגן על המניפסטורים, כך שיוכלו להניע תהליכים ללא הפרעות חיצוניות, ולהשפיע. הם הטיפוס היחיד שאינו תלוי באינטראקציה ישירה על מנת ליצור הנעה. העיצוב שלהם מאפשר לכם להתחיל ולהניע תהליכים מתוך הקשר המיוחד שלהם עם השלם. למעשה הם חייבים להניע מכיוון שהלה ההודפת שלהם מגיבה בחוויה של זעם כשיוזמים איתם. התנועה הנכונה להם בעולם היא מבפנים החוצה (בניגוד לשאר הטיפוסים שממתינים לחוץ).

בשל השדה הסגור הזה מניפסטורים עוברים פעמים רבות כלא נגישים, לא ברורים, לא תקשורתיים. ומכיוון שהשדה הודף כל מילה או פעולה, או אפילו אי פעולה שלהם, משפיעים על האנשים סביבם, וההשפעה לא תמיד נעימה. המהות שלהם היא “אימפקט”, על כן השאלה שלהם היא “מה ההשפעה שלי?” ודרכה הם לומדים ויודעים את עצמם. זאת גם הסיבה שהאסטרטגיה שלהם היא ליידע אחרים בהחלטות שלהם בכדי להוריד התנגדות, ליצור גשר ואף לרתום את הסביבה.

בניגוד למה שהמחשבה עשויה להבין, גם הם אמורים להמתין כמו כולם ולא ליזום מתוך המחשבה. ההמתנה שלהם היא לדחיפה של היקום, מתוך הסמכות הפנימית שלהם. הם הטיפוס היחיד שהסמכות הפנימית מגיעה אצלו לפני האסטרטגיה. 

כשמניפסטורים מנסים להיות “כמו כולם” – להגיב, להמתין להזמנה, לפעול לפי הכללים, הם מלאים זעם ובדרך כלל אפילו לא יכולים להצביע על הסיבה למה. הם עלולים להפנות את הזעם פנימה בכדי לשמור על סטטוס קוו עם העולם, ובזאת הם מזיקים לעצמם ומסרסים\מקטינים את עצמם. כשהם מפסיקים לנסות להיות מה שהם לא ומפסיקים לנוע מתוך המחשבה, הם מתחילים להתחבר לחופש שהוא טבעם. כשהם פועלים נכון, הם מוצאים את השלווה והשקט שהם כל כך כמהים להם, הם מתחילים ליזום ולחנוך תנועה אנרגטית ומהווים בזאת מתנה בעבור סביבתם.

אם המפה שלך חושפת עיצוב מניפסטורי וכל זה מדבר אליך, אפשר להעמיק בגילוי העצמי אל עבר נכונות כאן,
או בקריאת מפה >> אם נכון לך, אשמח לחנוך אותך אל האיכות המניפסטורית ואל מי שהנך